Top

1000 flytt AB

1000 flytt AB
1000flyttTrots att hela nätet idag är fullt av företag och allsköns firmor som erbjudar olika typer av RUT och ROT – uppdrag kan det vara knepigt att hitta rätt. Vilket även gäller för dig som just nu letar efter en städfirma eller flyttfirma som kan ordna med din flyttstädning. Därför tänkte jag nu tipsa om en flyttfirma som verkligen kan det här med städning och som dessutom lämnar en garanti på att den blir utförd som ni kommit överens om.

Flyttfirman jag tänker på heter 1000flytt AB och så här skriver de om sin garanti:

”Vi lämnar garanti på städning, eventuella klagomål vid besiktningstillfället åtgärdas snarast av oss”

1000 flytt AB kan även hjälpa dig med andra moment i flytten. Här är några av tjänster som erbjuds:

  • Magasinering
  • Pianoflytt
  • Packning
  • Kartonguthyrning
  • Företagsflytt
  • Flyttstädning Göteborg

Ett rent generellt tips när du letar efter ett företag/leverantör som kan bistå dig med flyttstäd, är att även kolla på just flyttfirmor; det kan även vara praktiskt att ta kontakt med en flyttfirma när det gäller städningen, eftersom denna leverantör även kan hjälpa dig med mängder av andra saker under flytten.

Hemsida: www.1000flyttab.se
Epost: info@1000flyttab.se
Telefon: 0736-809 003
Adress: Kristinehöjdsgatan 9, Göteborg
Rent Under i Göteborg

rentunderEtt tips på en riktig specialist med lång erfarenhet och ett gediget ”track record” i alla avseende är proffsiga Rent Under. Ett företag som varit verksamma inom sin bransch sedan 2000 (!)

Rent Under i Gbg KB har specialiserat sig på just flyttstädning vilket innebär att de har den organisation, erfarenhet/kunskap och de medel som krävs för att genomföra en flyttstäd på det sätt som krävs. Företaget är fullt försäkrade och alla arbeten utförs med garanti.

Läs mer här

Move 4 U Göteborg

move4Har själv ingen egen erfarenhet av Move4U men jag har faktiskt bara hört gott om dem via den så kallade djungeltrumman. Det bådar även gott att de är medlemmar i Sveriges åkeriföretag och försäkrade i Trygg Hansa. Alltså: helt klar en flyttfirma värda att kolla upp. Precis som varje seriös städfirma, så lämnar de garanti på sina uppdrag. De har också en bred tjänstportfölj att tillgå, om du vill ha hjälp med något annat.

Läs mer här

Comments are closed.