Top

Flyttfirma eller inte?

Står du i valet och kvalet mellan att sköta hela flytten själv, inkluderat polare, familj och andra stackare som kommer bära, packa, slita och svettas i utbyte mot några halvljumma pizzaslajsar, eller att anlita en flyttfirma?

hjalp-eller-ejDå vill jag å det bestämdaste råda dig till att anlita ett professionellt alternativ. Såvida du inte är ekonomiskt bankrutt, insolvent, eller så snål att varje spenderad krona känns som ett knivhugg i själen, är det alltid en god idé att ta kontakt med en duktig flyttfirma.

Eller ännu bättre: få offerter från flera leverantörer samtidigt. Och med det så menar jag helt enkelt att du kan hitta helt rätt om du tar in offert och prisuppgifter på en gång. På så vis skapar du ju perfekta förutsättningar för bra pris och att hitta en flyttfirma som täcker precis ditt behov. Använd med fördel vår tjänst, som du hittar här till höger.

Det där med ditt behov är viktigt. Det är nämligen inte ”antingen eller” när du beställer tjänster och service. Tvärtom så har du möjlighet att välja vad du vill ha hjälp med. Exempelvis kan du packa allt själv och sen låta flyttgubbarna ta hand om lyftandet och transporten till det nya boendet.

Du kan även få hjälp med magasinering och tips på hur du packar ditt bohag på bästa sätt. Hyra flyttkartonger brukar även vara en standardtjänst. Med andra ord: allt som har med flytten att göra.

En annan aspekt är såklart den fysiska. Det är alltid mycket tyngre och mer slitsamt att flytta än vad som, i det där naiva tillståndet av positivism som brukar föregå ett bostadsbyte, man ursprungligen kalkylerat. Så gör dig själv en stor fet tjänst.

Ta in offerter från flera flyttfirmor redan idag, välja och vraka, och sen kan du sova lugnt.

Comments are closed.