Top

Hitta en flyttfirma i Göteborg – vi listar stans 3 bästa alternativ

Hitta flyttfirma – vi listar Götets 3 bästa alternativ

flyttfirmaBehöver du flytthjälp? Känns det tungt att ta hand om packning, magasinering, transport, flyttstädning (eller varför inte en gammal fin ”pianoflytt”.) Då ska du läsa vidare på den här sidan, där vi tipsar om prisvärda alternativ som kommer spara dig både rygg, tid och pengar.

Att ta hjälp av en flyttfirma brukar vara värt varenda krona. Alla som varit med om en större flytt kan säkerligen skriva under på detta. Botaniserar du på nätet efter en flyttfirma i Göteborg finns det några saker du bör tänka igenom innan du anlitar eller börjar jämföra priser.

Här följer några av dessa punkter.

Kolla så det finns en F-skattesedel och försäkring

Det första du bör göra klart med din flyttfirma är att det handlar om ett seriöst företag. Lycksökare och oseriösa företag finns i alla branscher, men de brukar vara mer vanligt förekommande med denna typ av svarta verksamheter bland jobb som har med kroppsarbete att göra.

Eller för att uttrycka det mer frankt: tröskeln att påstå att du driver en flyttfirma är väldigt låg, det räcker ju initialt med ett par starka händer och en lånad lastbil för att erbjuda flytthjälp.

Du bör därför vara uppmärksam om du hittar en leverantör med priser som ligger långt under alla andra. Då ska du kolla så att företaget ifråga har:
1) F-skattesedel
2) Gällande försäkring för skador etc under flytten
3) Bra kundreferenser.

För övrigt kan detta vara faktorer som ska kollas varje gång du köper en tjänst på nätet.

Tips på 3 duktiga leverantörer

Sveaflytt.se – 25 års erfarenhet

sveaflyttEn flyttfirma som verkligen har lång erfarenhet av sitt gebit är Svea Flytt. Denna leverantör kan ta hand om allt som har med din flytt att göra och mejlar du en offertförfrågan så lovar Sveaflytt att du har ett svar inom 24 timmar. Företaget utför flyttningar över hela landet och kan även erbjuda dig fullgod service om du ska bosätta dig utomlands.

Företaget ger dig även råd och rön om hur du på bästa sätt kan förbereda allt inför flytten och hitta den smidigaste lösningen.

B-12 ger flytthjälp med personlig service

B12 är en flyttfirma som hjälper dig med både flytthjälp och bohagsflytt i hela Göteborg. Här får du personlig service, bra priser och en firma som andas professionalism; som kund bestämmer du själv hur mycket hjälp du behöver vid flytten. B12 kan ta hand om allt eller hjälpa till med de saker du behöver mest.

Fagers Express Flyttfirma

Fagers Express erbjuder flyttservice med fokus på hög service, billiga och miljövänliga transporter, bra priser och en heltäckande service med allt du behöver för en smidig, snabb och problemfri flytt.

Comments are closed.