Top

Företagslista

Företagslista – förslag på duktiga firmor

Rent Under i Göteborg

rentunderEtt tips på en riktig specialist med lång erfarenhet och ett gediget ”track record” i alla avseende är proffsiga Rent Under. Ett företag som varit verksamma inom sin bransch sedan 2000 (!)

Rent Under i Gbg KB har specialiserat sig på just flyttstädning vilket innebär att de har den organisation, erfarenhet/kunskap och de medel som krävs för att genomföra en flyttstäd på det sätt som krävs. Företaget är fullt försäkrade och alla arbeten utförs med garanti.

Läs mer här

Move 4 U Göteborg

move4Har själv ingen egen erfarenhet av Move4U men jag har faktiskt bara hört gott om dem via den så kallade djungeltrumman. Det bådar även gott att de är medlemmar i Sveriges åkeriföretag och försäkrade i Trygg Hansa. Alltså: helt klar en flyttfirma värda att kolla upp. Precis som varje seriös städfirma, så lämnar de garanti på sina uppdrag. De har också en bred tjänstportfölj att tillgå, om du vill ha hjälp med något annat.

Läs mer här

1000 flytt AB

1000flyttEn flyttfirma som verkligen kan det här med städning och som dessutom lämnar en garanti på att den blir utförd på ett korrekt och godkänt sätt, är 1000 flytt AB. Precis som namnet avslöjar är det här en flyttfirma med otaliga uppdrag bakom sig. Garantin innebär bland annat att vid eventuella klagomål på städningen vid besiktningstillfället så åtgärdas dessa av 1000 flytt. På så vis kan du känna dig säker på att din städning blir korrekt utförd.

Läs mer här

Comments are closed.