Top

Move 4 U Göteborg

Move 4 U Göteborg

move4Ett flyttföretag i Göteborg som nyligen levererat en flyttstädning till en av mina bekantas bekanta (min frus systers väninna…). En trebarnsfamilj som flyttade ganska nyligen från bostadsområdet Utby i Gamlestan till city, tror det var Södra Vägen om jag inte minns fel, och vid tillfället för denna flytt så anlitade de Move4U (som flyttar, packar och magasinerar) att ta hand om rubb och stubb. Detta blev väldigt bra enligt väninnan och dyrt var det inte heller.

Har själv ingen egen erfarenhet av Move4U men jag har faktiskt hört att gott om dem tidigare via den så kallade djungeltrumman. Det bådar även gott att de är medlemmar i Sveriges åkeriföretag och försäkrade i Trygg Hansa. Alltså: helt klar en flyttfirma värda att kolla upp.

Nu är det flyttat och klart och det känns lockande att börja med det nya. Vi tar hand om dina gamla problem. Låt oss ta hand om din flyttstädning. Givetvis har vi städgaranti som innebär att om vi har missat något så åtgärdar vi det omgående.

Hemsida: www.move4you.se
Epost: info@move4you.se
Telefon: 031 – 49 01 70
Adress: Ruskvädersgatan 20, Göteborg
Rent Under i Göteborg

rentunderEtt tips på en riktig specialist med lång erfarenhet och ett gediget ”track record” i alla avseende är proffsiga Rent Under. Ett företag som varit verksamma inom sin bransch sedan 2000 (!)

Rent Under i Gbg KB har specialiserat sig på just flyttstädning vilket innebär att de har den organisation, erfarenhet/kunskap och de medel som krävs för att genomföra en flyttstäd på det sätt som krävs. Företaget är fullt försäkrade och alla arbeten utförs med garanti.

Läs mer här

1000 flytt AB

1000flyttEn flyttfirma som verkligen kan det här med städning och som dessutom lämnar en garanti på att den blir utförd på ett korrekt och godkänt sätt, är 1000 flytt AB. Precis som namnet avslöjar är det här en flyttfirma med otaliga uppdrag bakom sig. Garantin innebär bland annat att vid eventuella klagomål på städningen vid besiktningstillfället så åtgärdas dessa av 1000 flytt. På så vis kan du känna dig säker på att din städning blir korrekt utförd.

Läs mer här

Comments are closed.