Top

Rent Under i Göteborg – specialister med lång erfarenhet

Rent Under i Göteborg

rentunderJag har ingen statistik eller några siffror att komma med. Men det flyttas hej vilt i Göteborg. Både inflyttning, utflyttning och runtflyttning inom staden. Dessutom har RUT lett till att det är billigare än någonsin att få sin flyttstädning utförd av någon annan.

Kontenta av alla dessa flyttar (heter det så…”flyttar”?): det startas hela tiden nya företag, nya aktörer som provar lyckan inom branschen för RUT och ROT. Som potentiell kund till någon av dessa företag kan det vara ett aber att leta fram rätt lösning. Hela internet är ju översållat med alternativ och ”bästa priserna” och så vidare.

Och hur vet man om firman ifråga verkligen är seriös? Ja, man måste såklart kolla upp så att de verkligen har F-skatt, försäkring och, om man vill grotta ner sig ytterligare, undersöka vad för slags kundreferenser de har fått hittills.

Ett tips på en riktig specialist med lång erfarenhet och ett gediget ”track record” i alla avseende är proffsiga Rent Under. Ett företag som varit verksamma inom sin bransch sedan 2000 (!) Så här beskriver den själva sin verksamhet för städservice vid flytt.

Vi på Rent Under i Gbg KB har specialiserat oss på just flyttstädning vilket innebär att vi har den organisation, erfarenhet/kunskap och de medel till förfogande som krävs för att genomföra en flyttstädning på det sätt som krävs inom rätt tid. Vi är fullt försäkrade och alla arbeten utförs med full garanti.

Hemsida: www.rentunder.com
Epost: daniel.hasselberg@rentunder.com
Telefon: 0735-30 00 26
Adress: Fredriksdalsg. 12 C, Göteborg
Move 4 U Göteborg

move4Har själv ingen egen erfarenhet av Move4U men jag har faktiskt bara hört gott om dem via den så kallade djungeltrumman. Det bådar även gott att de är medlemmar i Sveriges åkeriföretag och försäkrade i Trygg Hansa. Alltså: helt klar en flyttfirma värda att kolla upp. Precis som varje seriös städfirma, så lämnar de garanti på sina uppdrag. De har också en bred tjänstportfölj att tillgå, om du vill ha hjälp med något annat.

Läs mer här

1000 flytt AB

1000flyttEn flyttfirma som verkligen kan det här med städning och som dessutom lämnar en garanti på att den blir utförd på ett korrekt och godkänt sätt, är 1000 flytt AB. Precis som namnet avslöjar är det här en flyttfirma med otaliga uppdrag bakom sig. Garantin innebär bland annat att vid eventuella klagomål på städningen vid besiktningstillfället så åtgärdas dessa av 1000 flytt. På så vis kan du känna dig säker på att din städning blir korrekt utförd.

Läs mer här

Comments are closed.